Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Dekorációs órák

Egy igazán exkluzív óra több, mint funkcionális kiegészítő: Elegáns és egyedi dísze az otthoni vagy az irodai helyiségek minden szegletének – kínálatunkban olyan változattal is találkozhatsz, amely akár falfestményként is funkcionálhat.

Ez a látványos lakberendezési kellék, különleges megjelenésével egy teljesen csupasz falat is képes feldobni.

Kínálatunkban egyaránt megtalálod a modern és klasszikus stílust képviselő darabokat, csakúgy, mint a különböző bútorokkal, textíliákkal és dekorációs elemekkel kombinálható típusokat is.

Rendezés:

Mi is az a dekorációs óra?

Ez egy olyan típusú óra, amely mindazon felül, hogy mutatja a pontos időt, díszítő elemként is tökéletesen funkcionál.

Többféle stílusban, kivitelben és anyagból készülhetnek, melyeket gyakran használják a különböző terek általános esztétikájának kiegészítésére. Webshopunkban a kis asztali órától egészen a nagy fali óráig különböző méretben megtalálhatók ezek a exkluzív megjelenésű órák.

Alapvetően egy időmérő szerkezetről van szó, de az elsődleges célja nem más mint a díszítés. Napjainkban olyan dekorációs órákkal is találkozhatsz, amelyek időzítő funkcióval is rendelkeznek, ami igen hasznos tud lenni.

Miért népszerű dekorációs kiegészítő az óra?

Ha olyan dekorációra vágysz, amely nemcsak szép, de hasznos is, akkor neked egy esztétikus dekorációs órára lesz szükséged. Évekkel ezelőtt egy óra leginkább csak időmérő funkcionalitásáról volt ismert, mára azonban díszítőelemmé is vált.

Egy jól megválasztott darab sokkal inkább dísztárgy, mely megjelenésével képes otthonosabbá és hangulatosabbá tenni lakókörnyezetünket.

Milyen típusú dekor órák vannak?

Különféle dekor órák közül lehet válogatni, minden egyes típus egyedi kialakítással és jellemzőkkel rendelkezik.

Népszerű típusok:
  • Fali óra: Ez a falra szerelhető változat a legnépszerűbb dekor óratípus webáruházunkban. A klasszikus nagypapa órától a modern digitális óráig sokféle méretben és stílusban találkozhatsz vele.
  • Asztali óra: Kis mérettel rendelkező típus, melyet úgy terveztek, hogy asztal ideális dísze lehessen. Különböző kialakítású lehet, egészen az antik stílusú kandalló órától a mai minimalista design-ig.
  • Kandalló óra: Egyfajta asztali óra, örök életű ékszere az antik stílus kedvelőinek. Gyakran impozáns megjelenéssel bír, és leginkább fából készül.
  • Kakukkos óra: Ez az óra már-már retrónak számít. Az óra különlegessége, hogy egy mechanikus kakukkmadár található benne, amely minden órában kiugrik az óra számlapján lévő kis ajtón és megszólal.
  • Nagypapa óra Egy magas, szabadon álló és súly által hajtott ingaóráról van szó. Használatát a padlóra tervezték, ezért padlóóraként is sokszor emlegetik.
A dekorációs órák előnyei
  1. Hangulatteremtés: Kiemeli a szoba vagy a tér stílusát. Akár a hagyományos, akár a modern esztétikát részesíted előnyben, az igényeidnek megfelelő dekor órák széles választéka található meg nálunk.
  2. Funkcionalitás: Elsősorban dekorációs célokra kínálják, néhányuk funkcionalitást is biztosít. Például egy falióra képes lehet az idő mérésére, míg egy asztali óra akár időzítőként vagy ébresztő óraként is használható.
  3. Sokoldalúság: Rengeteg színben és kialakításban kaphatók, többféle beállításban használhatók. Otthon, az irodában, szállodában és egyéb kereskedelmi helyiségekben.
  4. Emlékőrző: A kakukkos óra vagy a nagypapa óra akár generációkon keresztül öröklődik, és igazán attraktív őrzője az emlékeknek.

A megszokott órák helyett egy igazán exkluzív darabra vágysz?

Nézz körül exkluzív dekor óra kínálatunk között, amelyek mindegyike szinte vonzza a tekintetet!