Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fali dekoráció

Fali dekoráció kategóriánk a luxus lakberendezés exkluzív megjelenésű és igényesen formatervezett dísztárgyainak és kiegészítőinek széles választékát kínálja.

Akár a letisztult, modern esztétikát, akár a hangulatos, hagyományos megjelenést részesíted előnyben, fali dekorációink és óráink végtelen lehetőséget nyújtanak egyéniséged kibontakoztatására.

Te döntöd el, hogy milyen környezet vegyen körül! A kényelmes és praktikus otthon nem elég – vegyen körbe inspiráló dekoráció minden nap!

Rendezés:

Mi alapján válassz megfelelő dekorációt?

 1. Helyigény: Mérd fel, hogy mennyi szabad hely áll rendelkezésre a használni kívánt dekor elemeknek.
 2. Színek harmóniája: Választáskor vedd figyelembe, hogy milyen érzést keltenek benned a díszítő elemek színei, illetve mennyire vannak összhangban a bútoraid színével.
 3. Berendezés stílusa: Figyelj arra, hogy a dekorációs kiegészítők harmóniában legyenek az adott helyiségben lévő bútorok és egyéb kiegészítők megjelenésével.

Dekoráció előnyei

 • Élettered általános esztétikájának javítása.
 • Olyan környezet alakíthatsz ki magad körül, ami tükrözi stílusodat és az ízlésedet.
 • A szervezettség és rend érzetét teremtheted meg otthonodban.
 • Kiélheted a kreativitásodat a kiválasztás és a díszítési folyamat közben is.
 • Segít, hogy a legtöbbet hozd ki a térből és a lehető leghatékonyabb módon használd azt.

Igazítsd a dekorációs elemeket otthonod stílusához!

A legnépszerűbb lakberendezési stílusok:

 • Az örök érvényű klasszikus: Ezt a stílust elegáns, időtlen dizájn és semleges színpaletta jellemzi. Gyakran tartalmaz olyan elemeket, mint a mutatós díszlécek, csillárok és bútorok.
 • A minimalista modern: Ez a trendet a letisztult vonalak és a funkcióra való összpontosítás jellemzi. Jellegzetességei a geometrikus formák, merész színek és az igényes anyagok használata.
 • Az újragondolt retró: A gömbölyű formákra és az élénk színekre épülő irányzat modern köntösben képviseli a 60-as évek lakberendezési stílusát.
 • A praktikus skandináv: Egyszerű megjelenésű belső terek fő irányvonala a természetes anyagok és a természetközeli színek alkalmazása.
 • A színes bohém: Ez az irányzat egy igazi színkavalkád, sajátosságai a szokatlan formák, valamint az extrém anyagok és mintázatok használata.
 • A forró mediterrán: A rusztikus- és kőfelületeket, a kovácsolt vasból készült elemeket helyezi előtérbe. Színvilága otthonos meghittséget áraszt.

Álló dekoráció

Olyan díszítő elemek, tárgyakat jelent, amelyek szabadon állnak és elhelyezhetők olyan felületen, mint az asztal vagy padló. Ilyenek például a vázák, szobrok vagy figurák.

Fali dekoráció

Lehet bármennyire esztétikusan berendezve egy helyiség, ha nincsen semmi a falon, mert így könnyen üresnek érezhetjük azt. Itt jönnek képbe a dekor kiegészítők, melyek élettel töltik meg a csupasz falakat.

Asztali dekoráció

Az asztalra helyezett díszítő elemek azon túl, hogy dekoratívak, funkcionális célt is szolgálhatnak.

Például egy szép asztali órára nemcsak ránézni kellemes, de még a pontos időt is bármikor le lehet lesni róla.

Varázsold harmonikussá életteredet a Marbery webáruház formabontó dekorációival!