Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Dísztányérok, dekorációs tányérok

Dekorációs tányérok és tárolók széles szín és stílus választéka a luxus hatású lakberendezés és az esztétikus étkezési élmény jegyében.

A rendkívül mutatós, gyönyörűen megmunkált, kiváló minőségből készült darabok eleganciát kölcsönöznek az asztalnak, amelyekben még a leghétköznapibb fogások is kivételesen étvágygerjesztők.

Nyűgözz le mindenkit a kifogástalan vendégvárás és vendéglátás, a magas színvonalú tálalás exkluzív eszközeivel!

Rendezés:

Dísztányérok jellemzői

  • A dekorációs tányérok olyan lakberendezési tárgyak, amelyek egy szépen megterített asztal különleges díszítéseként és a lakberendezés izgalmas dekorációiként is nagyon jól mutatnak.
  • A dekoratív tányérok gyakran kézműves alkotások. Bonyolult részletekkel, elegáns dizájnnal és gyönyörű színekkel rendelkeznek.
  • Általában kerámiából, porcelánból, üvegből vagy fémből készülnek, és különböző méretűek és formájúak lehetnek.

Emeljük új szintre a tálalást!

Először a szemünkkel kívánjuk meg az ételeket, ezért a felejthetetlen vendéglátás élménye nemcsak az ízeken és illatokon keresztül valósul meg - a tálalás minőségén is múlik. Különleges formájú és díszítésekkel rendelkező dekorációs tányérokon történő tálalással már az asztalhoz érkezés pillanatában igazán exkluzív és szemet gyönyörködtető látvánnyal nyűgözhetjük le vendégeinket.

Stílusosan díszített asztal

Egy ízléses terítés sokkal többet adhat, mint egy hely, ami mellé leülhetünk és étkezhetünk. Szemet gyönyörködtető tányérok választásával olyan hangulatot varázsolhatunk az asztalra, amitől mindenkinek azonnal megjön az étvágya.

Mit kerüljünk el, a dísztányérokkal való dekoráció során?

  • Túlzsúfoltság: Ha túl sok dekorációs tányérral borítjuk be a falat, nyomasztóvá teheti a teret.
  • Túl magasra akasztott tányérok: Ügyeljünk arra, hogy olyan magasságban helyezzük el őket, ahol jól láthatóak és könnyen elérhetőek.
  • A tányérok méretének figyelmen kívül hagyása: győződjünk meg róla, hogy a tányérok mérete megfelel a díszítendő térnek.
  • Nem használunk tányértartó állványokat vagy akasztókat: Segítségükkel megakadályozhatjuk, hogy sérülések keletkezzenek a tányérokon, így hosszú ideig csodálhatjuk szépségüket.
  • Megfeledkezünk a különböző dekorációs elemek összehangolásáról: Amennyiben a dísztányérokon kívül egyéb díszítő elemeket is használunk az asztalon vagy egy helyiségben, figyeljünk arra, hogy a különböző tárgyak színe és stílusa összhangban legyen egymással.

Tetszenek a dísztányérok, de csak néhány alkalomra lenne szükséged rájuk?

Természetesen bérlésre is van lehetőség!

Legyen szó bármilyen eseményről, az ízlésesen exkluzív tálalással már nem lesz gondod!

A Marbery webshop dekorációs tányér kínálata ideális asztalok dekorálásához, sütemények tálalásához vagy tányéralátétnek.

Ha megtetszettek ezek a különleges dekorációs elemek, tányérok, és egy egyedi rendezvényre szeretnéd ezeket bérbe venni, keress bennünket bátran elérhetőségeinken.